Merken

Anita
Calvin Klein
Felina
Marie Jo
Marie Jo L’Aventure
Mey
Prima Donna
Prima Donna Twist
Prima Donna Sport
Rosafaia
Tommy Hilfiger

Lingerie

U krijgt zelfvertrouwen van een mooi en goed zittende lingerie. Voor iedere vrouw is er de juiste lingerie. Onze lingeriestylistes adviseren u graag met het vinden van een perfecte set. Dit begint door het bepalen van de juiste maat, model en natuurlijk het moment.

Heel wat factoren hebben invloed op uw figuur: zwangerschap, gewichtsschommelingen of het tellen van de jaren. Gemiddeld heeft een vrouw 5 keer een andere maat nodig in haar leven. Wanneer bent u voor het laatst door een specialist opgemeten?

Het bepalen van de cupmaat is letterlijk millimeterwerk. Tussen twee cupmaten zit amper 5 millimeter verschil. Het lijkt heel weinig, maar in de spiegel van de paskamer ziet en voelt u het meteen.

Model (snit)

Elk model geeft een ander effect op uw lichaam. Een model kan uw borsten kleiner of juist groter laten lijken, ze liften, dichter bij elkaar brengen of scheiden . Wat zijn uw wensen?

Moment

Een bh kan niet voor elk doeleinde dienen. Voor welk moment/activiteit/kledingstuk zoekt u lingerie?

Bij lingerie & bodywear Sublym vindt u alleen de allerbeste merken, pasvormen en erg mooie stoffen. Naast een uitgebreide basiscollectie hebben we altijd de laatste mode op het gebied van lingerie. Lingeriemerken als Prima Donna, Prima Donna Twist, Marie-Jo, L’Aventure, Mey, Anita, Rosafaia en Calvin Klein hebben wij voor iedere vrouw wel de passende lingerie. Wij voeren de cupmaten A t/m I.  Wilt u een lingeriesetje of bh bij ons bestellen? Laat het ons weten, wij reserveren graag uw maat, zodra de serie binnenkomt. Versturen is geen probleem.