“De grootste lingerie & bodywear speciaalzaak in deze regio”

De winkel

Met de allerbeste merken, pasvormen en het zeer uitgebreide assortiment in lingerie en been-en ondermode voor dames en heren, begon Tina Storteboom-Homan (foto) haar speciaalzaak in het hartje centrum van Drachten. 

De bijzondere uitgebreide collectie met vele merken van romantisch tot modern, stoer en klassiek maar altijd smaakvol, is met veel zorg samengesteld.  De intieme en gezellige sfeer van de winkel zorgt voor de perfecte setting om rustig de collectie te bekijken. Daarbij kunt u zeker rekenen op persoonlijke aandacht, goede service en deskundig advies.

Wij nemen graag de tijd voor om de lingerie en ondermode voor u te vinden die perfect past bij uw lichaam, stijl en leven.

Lingerie & bodywear Sublym laat u stralen.

 

Het Team

Ons team bestaat uit verschillende lingeriestylistes. Hoewel alle lingeriestylistes bij onze winkel een verschillende achtergrond hebben stroomt de liefde voor mooie lingerie ons door het bloed.

Het is voor ons een uitdaging om met onze passie en expertise u te laten ervaren hoe zorgvuldig uitgekozen lingerie de mooiste kanten van uw lichaam benadrukt.

Onze lingeriestylistes nemen de tijd om er achter te komen welke merken, maten en modellen geschikt zijn voor u. U kunt hier meer over lezen bij “Lingerie”.

Foto: het team van Sublym lingerie & bodywear